Gemarineerde ribbetjes met marinade van sinaasappel-whisky

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 el olijfolie extra zuiver
- 1 kg vleesribben
- grof zeezout
- Peper
- 1 teentje knoflook
- 2 el 'Seville Orange Marmelade' Mackays (voor de marinade)
- enkele takjes citroentijm (voor de marinade)
- 3 el whisky (voor de marinade)
- 1 sinaasappels (sap)
- 1 el olijfolie extra zuiver
- 1 kg vleesribben
- grof zeezout
- Peper
- 1 teentje knoflook
- 2 el 'Seville Orange Marmelade' Mackays (voor de marinade)
- enkele takjes citroentijm (voor de marinade)
- 3 el whisky (voor de marinade)
- 1 sinaasappels (sap)