Gemarineerde ribbetjes met marinade van provençaalse kruiden
Gemiddeld, 30-60 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
30-60 min.Budget
€€Score
3 op 5Toon:
Amora
Mosterd | Sterke
185 gr
€2,29
Lea & Perrins
Saus | Worcester
15 cl
€3,39
Delhaize
Mais | Notenmix
200 gr
€2,09
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
La Baleine
Zeezout | Grof
500 gr
€1,39
Delhaize
Ketchup | Tomato
500 gr
€1,09
Mielbio
Honing | Veldbloemen | Bio | Onverwarmd
300 gr
€5,79
Bereidingstijd: marinade: 15 min. + 30 min. rusttijd & ribbetjes: 1 à 12 u marineertijd + 40 min. gaartijd
Kooktip
Goed om te weten: maak de marinade een dagje van tevoren. Zo kan het vlees zeker de heerlijke smaken van de marinade opnemen.
Toon:
Amora
Mosterd | Sterke
185 gr
€2,29
Lea & Perrins
Saus | Worcester
15 cl
€3,39
Delhaize
Mais | Notenmix
200 gr
€2,09
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
La Baleine
Zeezout | Grof
500 gr
€1,39
Delhaize
Ketchup | Tomato
500 gr
€1,09
Mielbio
Honing | Veldbloemen | Bio | Onverwarmd
300 gr
€5,79