Recept zoekresultatenGehakt parmentier met wortelpuree
Delhaize logo
  • Gehakt parmentier met wortelpuree
Gehakt parmentier met wortelpuree

Gehakt parmentier met wortelpuree

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1 el bloem
  • 2 el gehakte peterselie
  • 400 g gepelde tomaten in blokjes (in blik)
  • 2 e.l. olijfolie
  • 3 el paneermeel
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 750 g gehakt
  • 2 theelepels tijm
  • 2 uien
  • Worcestersaus
  • 1 zakje wortelstoemp (diepvries)
  • 1 el bloem
  • 2 el gehakte peterselie
  • 400 g gepelde tomaten in blokjes (in blik)
  • 2 e.l. olijfolie
  • 3 el paneermeel
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 750 g gehakt
  • 2 theelepels tijm
  • 2 uien
  • Worcestersaus
  • 1 zakje wortelstoemp (diepvries)

Begin met koken

: 10
1
Snij de uien fijn en fruit ze in olijfolie.
2
Voeg het gehakt toe. Plet het vlees tijdens het bakken met een vork om het los te maken. Bak een paar minuten. Bestrooi met bloem en laat ongeveer twee minuten sudderen. Voeg de tomaten, enkele druppels worcestershiresaus, paprikapoeder, tijm en peterselie toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat nog enkele minuten zachtjes bakken.
3
Ontdooi en verwarm de wortelpuree in de microgolfoven.
4
Strooi het gehakt in een gratinschaal, bedek met een dikke laag wortelpuree en wat paneermeel.
5
Gratineer een twintigtal minuten in een voorverwarmde oven van 175°C.
6
Serveer goed warm, met een salade.
1
Snij de uien fijn en fruit ze in olijfolie.
2
Voeg het gehakt toe. Plet het vlees tijdens het bakken met een vork om het los te maken. Bak een paar minuten. Bestrooi met bloem en laat ongeveer twee minuten sudderen. Voeg de tomaten, enkele druppels worcestershiresaus, paprikapoeder, tijm en peterselie toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat nog enkele minuten zachtjes bakken.
3
Ontdooi en verwarm de wortelpuree in de microgolfoven.
4
Strooi het gehakt in een gratinschaal, bedek met een dikke laag wortelpuree en wat paneermeel.
5
Gratineer een twintigtal minuten in een voorverwarmde oven van 175°C.
6
Serveer goed warm, met een salade.
Nutritionele informatie
Energie: 476 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Frans
Kids
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Tomaten | Gepeld | Blokjes | Bio

Delhaize

Tomaten | Gepeld | Blokjes | Bio

400 gr

Bio

€0,95

Paneermeel

Anco

Paneermeel

200 gr

€0,69

Kruiden | Paprika | Pikant | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Paprika | Pikant | Gemalen

36 gr

€1,35

Butcher Burger | Angus

Delhaize

Butcher Burger | Angus

3 × 300 gr

€15,00

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Saus | Worcester

Lea & Perrins

Saus | Worcester

15 cl

€3,39

Wortelen Bos | Verpakt

Delhaize

Wortelen Bos | Verpakt

1 st

€2,19

Reeds in je keuken

Tarwebloem

Delhaize

Tarwebloem

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,49

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€28,94