Recept zoekresultatenGehakt parmentier en witloofsalade met geitenkaas
Recept zoekresultatenGehakt parmentier en witloofsalade met geitenkaas
Delhaize logo
  • Gehakt parmentier en witloofsalade met geitenkaas

Gehakt parmentier en witloofsalade met geitenkaas

door Seppe Nobels
Gehakt parmentier en witloofsalade met geitenkaas
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 400 g varkensgehakt
  • 4 eierdooiers
  • 1 grote sjalot
  • 800 g bloemige aardappelen
  • 50 g van een blok Oud Brugge
  • 5 cl melk
  • 30 g boter
  • 3 el panko (of paneermeel)
  • 4 kruidnagels
  • peper en zout
  • 6 witloven
  • 1 biocitroen
  • 3 el amandelschaafsel
  • 1 "Sainte Maure" geitenkaas (200 g)
  • 2 el olijfolie
  • 400 g varkensgehakt
  • 4 eierdooiers
  • 1 grote sjalot
  • 800 g bloemige aardappelen
  • 50 g van een blok Oud Brugge
  • 5 cl melk
  • 30 g boter
  • 3 el panko (of paneermeel)
  • 4 kruidnagels
  • peper en zout
  • 6 witloven
  • 1 biocitroen
  • 3 el amandelschaafsel
  • 1 "Sainte Maure" geitenkaas (200 g)
  • 2 el olijfolie