Gehakt parmentier en witloofsalade met geitenkaas
door Seppe Nobels

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g varkensgehakt
- 4 eierdooiers
- 1 grote sjalot
- 800 g bloemige aardappelen
- 50 g van een blok Oud Brugge
- 5 cl melk
- 30 g boter
- 3 el panko (of paneermeel)
- 4 kruidnagels
- peper en zout
- 6 witloven
- 1 biocitroen
- 3 el amandelschaafsel
- 1 "Sainte Maure" geitenkaas (200 g)
- 2 el olijfolie
- 400 g varkensgehakt
- 4 eierdooiers
- 1 grote sjalot
- 800 g bloemige aardappelen
- 50 g van een blok Oud Brugge
- 5 cl melk
- 30 g boter
- 3 el panko (of paneermeel)
- 4 kruidnagels
- peper en zout
- 6 witloven
- 1 biocitroen
- 3 el amandelschaafsel
- 1 "Sainte Maure" geitenkaas (200 g)
- 2 el olijfolie