Gegrilde asperges, verse geitenkaas, escargots met rode biet en tomatenzaadjes
door Seppe Nobels


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 24 g escargots in blik (90g)
- 2 bussels groene asperges
- 4 grote tomaten
- 2 bussels waterkers
- 2 dl appel + rodebietensap D’Upigny
- 5 dl vers bioappelsap
- 60 g gepelde hazelnoten
- 125 g verse geitenkaas Le Larry
- 90 g gezouten boter
- peper
- fleur de sel
- 24 g escargots in blik (90g)
- 2 bussels groene asperges
- 4 grote tomaten
- 2 bussels waterkers
- 2 dl appel + rodebietensap D’Upigny
- 5 dl vers bioappelsap
- 60 g gepelde hazelnoten
- 125 g verse geitenkaas Le Larry
- 90 g gezouten boter
- peper
- fleur de sel