Gegrilde tonijn, exotische salsa
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Black angus | Dunne lende
3 × +/- 250 gr
+/-€38,25
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Oregano
30 gr
€5,75
Santa Maria
Kruiden | Komijn
33 gr
€3,49
Santa Maria
Kruiden | Laurierblad
16 gr
€6,55
Santa Maria
Kruiden | Pili - Pili | Molen
37 gr
€3,49
Delhaize
Natuurazijn
1,5 l
€0,55
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Bereidingstijd: 20 min.
Kooktip
Toon:
Delhaize
Black angus | Dunne lende
3 × +/- 250 gr
+/-€38,25
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Oregano
30 gr
€5,75
Santa Maria
Kruiden | Komijn
33 gr
€3,49
Santa Maria
Kruiden | Laurierblad
16 gr
€6,55
Santa Maria
Kruiden | Pili - Pili | Molen
37 gr
€3,49
Delhaize
Natuurazijn
1,5 l
€0,55
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55