Recept zoekresultatenGegratineerde toasten met cashewnoten
Delhaize logo
 • Gegratineerde toasten met cashewnotenC

Gegratineerde toasten met cashewnoten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Eindejaar
Hapjes
Gegratineerde toasten met cashewnotenC

Ingrediënten voor 16 Porties

16 Porties
 • 50 g cashewnoten
 • 1 ei
 • 1 eetlepel fijngehakte ui
 • 150 g geraspte mozzarella
 • 1/2 koffielepel paprikapoeder
 • 4 grote sneden van een vierkant brood

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min + 12 min baktijd

 1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er het ovenrooster uit.
 2. Rooster de boterhammen en snij ze in 4.
 3. Meng de geraspte mozzarella met het ei, de gehakte ui en het paprikapoeder. Besmeer de toasten met deze bereiding en leg ze achtereenvolgens op het met bakpapier beklede ovenrooster.
 4. Hak de cashewnoten grof en verdeel ze over de toasten. Laat ze ongeveer 12 min. in de oven bakken tot ze goudbruin zijn.
 5. Serveer warm bij het aperitief.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1120; energie (kCal): 268; vetten (g): 16; verzadigde vetten (g): 6,4; koolhydraten (g): 18,5; suikers (g): 2,5; vezels (g): 3,2; eiwitten (g): 12,4; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 67,72
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Vegetarisch
Eindejaar
Overig
Alle seizoenen
Hapjes
 • Gegratineerde toasten met cashewnotenC