Gebraden kalkoen met gefrituurde kruiden, waterkerssaus en knolselderpuree


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kalkoen van 3 kg
- 150 g boter
- 1 friteuse
- 1 bussel salie
- 1 bussel basilicum
- 1 bussel oregano
- 1 bussel koriander
- 10 takjes tijm
- peper
- 1 grote knolselder (voor de puree)
- 1 gevogeltebouillonblokje (voor de puree)
- gemalen nootmuskaat (voor de puree)
- peper en zout (voor de puree)
- 1 bussel waterkers (voor de saus)
- 1 sjalot (voor de saus)
- 2 el zure room (voor de saus)
- 1 dl witte wijn (voor de saus)
- 4 dl gevogeltefond Fundo (voor de saus)
- 20 g boter (voor de saus)
- 1 teentje knoflook (voor de saus)
- peper en zout (voor het sausje)
- 1 kalkoen van 3 kg
- 150 g boter
- 1 friteuse
- 1 bussel salie
- 1 bussel basilicum
- 1 bussel oregano
- 1 bussel koriander
- 10 takjes tijm
- peper
- 1 grote knolselder (voor de puree)
- 1 gevogeltebouillonblokje (voor de puree)
- gemalen nootmuskaat (voor de puree)
- peper en zout (voor de puree)
- 1 bussel waterkers (voor de saus)
- 1 sjalot (voor de saus)