Recept zoekresultatenGebraden kabeljauw met gerookte ham
Delhaize logo
  • Gebraden kabeljauw met gerookte ham
    A
Gebraden kabeljauw met gerookte hamA

Gebraden kabeljauw met gerookte ham

Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 500 g verse kabeljauw
  • 4 sneetjes Zwarte Woudham
  • 500 g krielaardappelen
  • 500 g sperziebonen
  • 1 el rozemarijn
  • 1 takje verse tijm
  • 1 sjalotje
  • 1 feuille laurier
  • 2 el olijfolie
  • 500 g verse kabeljauw
  • 4 sneetjes Zwarte Woudham
  • 500 g krielaardappelen
  • 500 g sperziebonen
  • 1 el rozemarijn
  • 1 takje verse tijm
  • 1 sjalotje
  • 1 feuille laurier
  • 2 el olijfolie

Begin met koken

1
Leg de stukken kabeljauw in een ovenschotel. Kruid ze en voeg de tijm en de laurier toe. Wikkel ze in een sneetje gerookte ham. Bak ze 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
2
Reinig de groene boontjes en snij de uiteinden er van. Kook ze zo'n een tiental minuutjes.
3
Snij de krieltjes in kwarten en blancheer ze. Laat ze uitlekken en bak ze daarna in een pan met rozemarijn, grof zout en de helft van de olijfolie.
4
Bak de boontjes nog kort in de pan met het sjalotje en de rest van de olijfolie. Breng op smaak.
5
Faire revenir les haricots à la poêle avec l'échalote et l'huile d'olive. Assaisonnez.
1
Leg de stukken kabeljauw in een ovenschotel. Kruid ze en voeg de tijm en de laurier toe. Wikkel ze in een sneetje gerookte ham. Bak ze 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
2
Reinig de groene boontjes en snij de uiteinden er van. Kook ze zo'n een tiental minuutjes.
3
Snij de krieltjes in kwarten en blancheer ze. Laat ze uitlekken en bak ze daarna in een pan met rozemarijn, grof zout en de helft van de olijfolie.
4
Bak de boontjes nog kort in de pan met het sjalotje en de rest van de olijfolie. Breng op smaak.
5
Faire revenir les haricots à la poêle avec l'échalote et l'huile d'olive. Assaisonnez.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 401; energie (kCal): 95; vetten (g): 3,1; verzadigde vetten (g): 0,7; koolhydraten (g): 6,8; suikers (g): 0,9; vezels (g): ; eiwitten (g): 9,3; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 366,7
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 401; energie (kCal): 95; vetten (g): 3,1; verzadigde vetten (g): 0,7; koolhydraten (g): 6,8; suikers (g): 0,9; vezels (g): ; eiwitten (g): 9,3; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 366,7
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Gluten vrij
Moederdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kabeljauwhaasje | Royale

Delhaize

Kabeljauwhaasje | Royale

2 × +/- 340 gr

+/-€23,80

Ham Oude Wijze

Delhaize

Ham Oude Wijze

2 × 150 gr

€7,98

Mini | kriel 500g

Delhaize

Mini | kriel 500g

500 gr

€1,89

Bonen | Bio

Delhaize

Bonen | Bio

1 st

Bio

€2,69

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,79

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Sjalot | Ui | Netje

Delhaize

Sjalot | Ui | Netje

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,05

Kruiden | Laurierblaadjes

Santa Maria

Kruiden | Laurierblaadjes

4 gr

€2,09

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
+/-€43,18