Gebakken wijting met asperges en olijven


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 8 witte asperges, geschild
- 600 g wijtingfilets
- 8 groene asperges
- 8 aardappelen, in de schil
- 1 teentje knoflook, geplet
- 1 takje tijm
- 1 feuille laurier
- 1 takje rozemarijn
- 100 g zongedroogde tomaten
- 15 cl zure room
- 12 zwarte olijven, in stukjes gesneden
- 1 el kervel, fijngehakt
- 3 lente-uitjes, fijngesneden
- 20 g boter
- 3 e.l. olijfolie
- peper
- 8 witte asperges, geschild
- 600 g wijtingfilets
- 8 groene asperges
- 8 aardappelen, in de schil
- 1 teentje knoflook, geplet
- 1 takje tijm
- 1 feuille laurier
- 1 takje rozemarijn
- 100 g zongedroogde tomaten
- 15 cl zure room
- 12 zwarte olijven, in stukjes gesneden
- 1 el kervel, fijngehakt
- 3 lente-uitjes, fijngesneden
- 20 g boter
- 3 e.l. olijfolie