Gebakken roodbaarsfilet met kruidenpuree en kappertjessaus

< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g roodbaarsfilet
- 800 g bloemige aardappelen
- 1 rode ui
- 50 g rucola
- 50 g bladpeterselie
- 3 takjes dille
- 3 takjes tijm
- 3 el kappertjes
- 1 dl melk
- 1 el olijfolie
- 50 g geklaarde boter
- 100 g boter
- 1 kl nootmuskaat
- peper
- 800 g roodbaarsfilet
- 800 g bloemige aardappelen
- 1 rode ui
- 50 g rucola
- 50 g bladpeterselie
- 3 takjes dille
- 3 takjes tijm
- 3 el kappertjes
- 1 dl melk
- 1 el olijfolie
- 50 g geklaarde boter
- 100 g boter
- 1 kl nootmuskaat
- peper