Gebakken kreeft, bisquesaus met curry, krokante groenten

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 35 g zwarte peperkorrels
- peper
- 100 g boter
- 6 e.l. olijfolie
- 15 cl verse room
- 1 kl currypoeder
- 5 cl cognac
- 1 kl tomatenconcentraat
- 1/2 Spaanse rode peper
- 2 tomaten
- 4 teentjes knoflook
- 1/2 venkel
- 2 el azijn
- 4 Canadese kreeften van 500 g
- 50 g grof zout
- 15 cl witte wijn (om te blussen)
- 1/2 fles witte wijn
- 2 zakjes bouillongroenten
- koriander en basilicum
- 1 lente-uitje
- 1 jonge wortel
- 1,5 radijzen
- 1/4 daikon
- 1/2 groene appel
- 1/4 komkommer
- 35 g zwarte peperkorrels
- peper
- 100 g boter
- 6 e.l. olijfolie
- 15 cl verse room
- 1 kl currypoeder
- 5 cl cognac
- 1 kl tomatenconcentraat
- 1/2 Spaanse rode peper
- 2 tomaten
- 4 teentjes knoflook
- 1/2 venkel
- 2 el azijn
- 4 Canadese kreeften van 500 g
- 50 g grof zout