Gebakken inktvis met champignons


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g diepgevroren inktvis (in tubes)
- 250 g Parijse champignons
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 3 dl water
- 3 el express bindmiddel voor witte sauzen
- 3 el sojasaus
- 3 el witte vermout
- 1/2 el blonde kandijsuiker
- peterselie of lente-uitjes
- 4 el Chinese wokolie
- 600 g diepgevroren inktvis (in tubes)
- 250 g Parijse champignons
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 3 dl water
- 3 el express bindmiddel voor witte sauzen
- 3 el sojasaus
- 3 el witte vermout
- 1/2 el blonde kandijsuiker
- peterselie of lente-uitjes
- 4 el Chinese wokolie