Recept zoekresultatenGebak met speculoos en clementines
Delhaize logo
  • Gebak met speculoos en clementines

Gebak met speculoos en clementines

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Andere
Sinterklaas
Dessert
Gebak met speculoos en clementines

Ingrediënten voor 8 Porties

8 Porties
  • 70 g blonde kandijsuiker
  • 200 g geplette speculoos
  • bakpapier
  • 1 mespunt zout
  • 50 g bloem
  • 1/2 zakje bakpoeder
  • 3 eieren
  • 20 g maïszetmeel
  • 10 cl volle melk
  • 100 g malse boter
  • clementines
  • bloemsuiker

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Cassonade | Blond |  Doy
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Speculaas
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Bakpapier
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Bakpoeder
    5 x 16 gr
    8,63 €/kg
    €0,69
  • Begin met koken

    1. Meng de malse boter, de blonde kandijsuiker, het maïszetmeel, de volle melk, de eieren, de bloem, het bakpoeder en het zout.
    2. Doe daarbij de geplette speculoos.
    3. Giet het mengsel in een vorm bekleed met bakpapier.
    4. Laat 30 min. bakken in de oven (voorverwarmd op th. 5/6 – 160°C).
    5. Laat afkoelen op een rooster, versier dan met kwartjes clementine zoals op de foto.
    6. Bestrooi met bloemsuiker zoals op de foto.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Sinterklaas
    Overig
    Alle seizoenen
    Dessert
    • Gebak met speculoos en clementines

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Cassonade | Blond |  Doy
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Speculaas
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Bakpapier
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Bakpoeder
    5 x 16 gr
    8,63 €/kg
    €0,69