Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenGebak met peren en chocoladestukjes
Delhaize logo
  • Gebak met peren en chocoladestukjes
    D
Gebak met peren en chocoladestukjesD

Gebak met peren en chocoladestukjes

Gemiddeld
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

8 porties
  • 200 g Dessert Callets
  • 3 dikke peren
  • 1 snufje zout
  • 4 eieren
  • 3 el amandelschilfers
  • 200 g griessuiker
  • 150 g zachte boter
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 200 g Dessert Callets
  • 3 dikke peren
  • 1 snufje zout
  • 4 eieren
  • 3 el amandelschilfers
  • 200 g griessuiker
  • 150 g zachte boter
  • 200 g zelfrijzende bloem

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op th 5/6 – 160°C.
2
Bereid het deeg met de mixerkloppers, klop goed na elke toevoeging. Begin met de zachte boter en de suiker. Voeg de helft van de eieren toe, vervolgens de helft van de bloem en het zout. Doe er de andere eieren bij en dan de rest van de bloem.
3
Voeg de helft van de Callets toe en meng met een houten lepel. Leg bakpapier in een grote ronde, diepe taartvorm en stort er het beslag in. Bedek met de geschilde en in blokjes gesneden peren. Bestrooi met de rest van de Callets en de geschaafde amandelen. Laat gedurende 50 min in de oven bakken. Laat 10 min rusten, haal uit de vorm en leg op een taartrooster.
4
Serveer lauw met een bolletje vanille-ijs of op kamertemperatuur zonder iets bij.
1
Verwarm de oven voor op th 5/6 – 160°C.
2
Bereid het deeg met de mixerkloppers, klop goed na elke toevoeging. Begin met de zachte boter en de suiker. Voeg de helft van de eieren toe, vervolgens de helft van de bloem en het zout. Doe er de andere eieren bij en dan de rest van de bloem.
3
Voeg de helft van de Callets toe en meng met een houten lepel. Leg bakpapier in een grote ronde, diepe taartvorm en stort er het beslag in. Bedek met de geschilde en in blokjes gesneden peren. Bestrooi met de rest van de Callets en de geschaafde amandelen. Laat gedurende 50 min in de oven bakken. Laat 10 min rusten, haal uit de vorm en leg op een taartrooster.
4
Serveer lauw met een bolletje vanille-ijs of op kamertemperatuur zonder iets bij.
Nutritionele informatie
D
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1296; energie (kCal): 310; vetten (g): 16; verzadigde vetten (g): 8,9; koolhydraten (g): 35,6; suikers (g): 24,3; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 5; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 539,71
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1296; energie (kCal): 310; vetten (g): 16; verzadigde vetten (g): 8,9; koolhydraten (g): 35,6; suikers (g): 24,3; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 5; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 539,71
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Vegetarisch
Overig
Dessert

Ingrediënten voor 8 personen

Toon:

Chocolade | Tablet | Puur 70% | cacaokorrels | FT

Galler

Chocolade | Tablet | Puur 70% | cacaokorrels | FT

3 × 80 gr

€8,55

Nashipeer

Delhaize

Nashipeer

1 st

€1,69

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

€2,09

Amandelen | Schilfers

Vahiné

Amandelen | Schilfers

125 gr

€6,75

Suiker | Vervanger

Zusto

Suiker | Vervanger

300 gr

€4,29

Zachte boter | Opgeklopt

Balade

Zachte boter | Opgeklopt

2 × 130 gr

€5,98

Tarwebloem

Delhaize

Tarwebloem

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,49

Reeds in je keuken

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€29,84