Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kruiden & Zeezout Crackers" van het merk Sigdal niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenFull English breakfast
Delhaize logo
 • Full English breakfastA

Full English breakfast

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Andere
Full English breakfastA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
 • 8 chipolataworsten
 • 1 eetlepel olijfolie
 • 2 eetlepels roomboter
 • 8 sneetjes toastbrood
 • 360 g witte bonen in tomatensaus
 • 4 grote eieren
 • 4 tomaten
 • 300 g champignons
 • 12 sneetjes ontbijtspek
 • peper

Begin met koken

Bereidingstijd: 35 min

 1. Snijd de tomaten doormidden en schik ze, met de snijkant bovenaan, in een ovenschaal. Kruid met peper en zout, en zet ze even onder de grill.
 2. Maak de champignons schoon en bak ze kort op in de olijfolie. Kruid met peper en zout, en houd ze even warm.
 3. Zet een pan op het vuur en bak het spek en de worsten. Zet nog een pan op het vuur en bak er 4 spiegeleitjes in. Toast het brood en verwarm de bonen in tomatensaus.
 4. Verdeel de halve tomaten, worsten, het spek, de spiegeleieren, champignons en witte bonen over de borden. Serveer met de toast en geef er wat roomboter of enkele sneetjes cheddar bij.

Kooktip

Gehalveerde tomaten: licht kruiden, een paar minuutjes onder de grill en je hebt een snel, lekker en gezond hapje!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 579; energie (kCal): 139; vetten (g): 8,8; verzadigde vetten (g): 3,2; koolhydraten (g): 6,8; suikers (g): 2,3; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 8,1; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 785,35
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Brunch
Alle seizoenen
Andere
 • Full English breakfastA