Fruitgelei van mango's en passievrucht
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldLactose vrij
Overig
Snack

Ingrediënten voor 1 Porties
- 3 passievruchten
- 125 g blauwe bessen
- 2 mango's
- suiker (naar smaak)
- 1/2 zakje agar-agar
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min ± 4 u opstijftijd
- Schil en snijd de mango’s en maak er een puree van in de blender. Voeg naar smaak suiker toe.
- Giet de puree in een steelpannetje met de agar-agar en breng aan de kook. Haal na 2 min. van het vuur.
- Bekleed een ondiepe bakvorm met bakpapier en verdeel er de blauwe bessen en het vlees van de passievruchten in. Stort de puree uit in de vorm en laat ± 4 u opstijven op kamertemperatuur.
- Snijd blokjes van de gelei.
Kooktip
- Dit recept kun je maken met elk stuk fruit. Steek dus gerust wat variatie in je smulplezier, maar reken altijd 1 zakje agar-agar per 2,5 dl fruitpuree.
- 1 portie = ± 200 g gelei.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Lactose vrij
Overig
Dessert
Andere
Snack