Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten bepaalde producten van het merk Delhaize niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenFrittata met aubergines, tomaten en zalm
Delhaize logo
  • Frittata met aubergines, tomaten en zalm

Frittata met aubergines, tomaten en zalm

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Buiten eten
Lunch
Frittata met aubergines, tomaten en zalm

Ingrediënten voor 6 Porties

6 Porties
  • 200 g gegrilde aubergineschijven (diepvries)
  • peper
  • boter
  • 3 lente-uitjes
  • 30 g parmezaankrullen
  • 100 g vermicelli
  • 10 cl verse lightroom
  • 8 eieren
  • 200 g verse zalmfilet
  • 200 g kerstomaten
  • zout

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min. voorbereidingstijd + 40 min. kooktijd

  1. Verwarm de oven voor op 180°c.
  2. Kook de vermicelli 4 min. in kokend water, giet af en spoel af met koud water.
  3. Klop de eieren met de room en de versnipperde uitjes. Doe daarbij de in blokjes gesneden aubergines, de in twee gesneden kerstomaten, de in blokjes gesneden zalm en de vermicelli. Meng, breng op smaak met zout en peper.
  4. Giet in een ingevette ovenschotel, bestrooi met parmezaankrullen en zet 40 min. in de oven.
  5. Dien warm of koud op, met een salade.

Kooktip

Je kan de zalm vervangen door Italiaanse salami.

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Buiten eten
Diner
Alle seizoenen
Lunch
  • Frittata met aubergines, tomaten en zalm