Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenFritatta met pimientos del piquillo, grof zout en parmezaan
Delhaize logo
  • Fritatta met pimientos del piquillo, grof zout en parmezaan

Fritatta met pimientos del piquillo, grof zout en parmezaan

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Vegetarisch
Buiten eten,Picknick
Lunch
Fritatta met pimientos del piquillo, grof zout en parmezaan

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 6 eieren
  • 1 klein potje pimientos del piquillo
  • 2 eetlepels geraspte parmezaan
  • grof zeezout
  • 6 takjes bieslook
  • 1/4 koffielepel piment d’Espelette
  • 2 eetlepels olijfolie

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Klop de eieren tot een omelet met de piment d’Espelette. Giet de olijfolie in een pan en doe de eieren erbij. Voeg de pimientos en de bieslook toe. Bestrooi met een beetje grof zeezout. Laat 3 minuten koken op een zacht vuurtje. Strooi de parmezaan erover en zet 8 minuten in de oven.
  3. Haal de fritatta uit de vorm en snij in stukken

Kooktip

De fritatta afbakken in de oven geeft een soufflé- en goudkleurig aspect.

Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Vegetarisch
Buiten eten,Picknick
Diner
Alle seizoenen
Lunch
  • Fritatta met pimientos del piquillo, grof zout en parmezaan