Recept zoekresultatenFricassee van kalkoen met paprika’s
Delhaize logo
  • Fricassee van kalkoen met paprika’s

Fricassee van kalkoen met paprika’s

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 60 min.

Budget

Score

2 op 5
Gluten vrij
Recepten voor elke dag
Hoofdgerecht
Fricassee van kalkoen met paprika’s

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 2 rode uien
  • 4 paprika's
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 20 g boter
  • 1,2 dl water
  • 3 takjes rozemarijn
  • 2 takjes tijm
  • 1/2 citroen
  • 20 g boter
  • rijst
  • 600 g kalkoenstoofvlees
  • 60 g zwarte olijven Cailletier

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Rode uien | Verpakt
    750 gr
    1,32 €/kg
    €0,99
  • Rode paprika | Los | Cat1
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Karneboter | Ardeens
    250 gr
    11,00 €/kg
    €2,75
  • Rozemarijn
    20 gr
    74,50 €/kg
    €1,49
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min. + 40 min. kooktijd

    1. Fruit de fijngesnipperde rode uien, de paprika’s in reepjes en de geperste knoflook met olijfolie in een grote sauteerpan. Zet het deksel op de pan en laat 20 min. slinken.
    2. Bak het kalkoenstoofvlees in een braadpan met boter. Roer de bakresten los met water en giet alles in de sauteerpan. Voeg takjes rozemarijn, takjes tijm, zwarte olijven, zout en peper toe. Zet het deksel op de pan en laat 20 min. pruttelen. Voeg het sap van de citroen en boter toe. Dien op met rijst.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Gluten vrij
    Recepten voor elke dag
    Diner
    Hoofdgerecht
    • Fricassee van kalkoen met paprika’s

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Rode uien | Verpakt
    750 gr
    1,32 €/kg
    €0,99
  • Rode paprika | Los | Cat1
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Karneboter | Ardeens
    250 gr
    11,00 €/kg
    €2,75
  • Rozemarijn
    20 gr
    74,50 €/kg
    €1,49