Recept zoekresultatenForellen gevuld met Bayonneham
Delhaize logo
  • Forellen gevuld met BayonnehamA

Forellen gevuld met Bayonneham

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Forellen gevuld met BayonnehamA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 120 g sneetjes Bayonneham
  • 4 takjes verse tijm
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • peper
  • 1 gele paprika
  • 2 eetlepels gehakte bladpeterselie
  • 4 zalmforellen

Begin met koken

Bereidingstijd: 30 min.

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. Snij de paprika’s in blokjes, snipper de ui fijn en pers de lookteentjes.
  3. Bekleed de ovenplaat met een dubbel vel bakpapier. Spoel de forellen, dep ze droog en leg ze op het bakpapier. Steek een sneetje ham een een takje tijm in elke forel. Bedruip ze met een scheutje olijfolie en kruid ze met peper en zout. Bak ze 20 à 25 min. in de oven (afhankelijk van de grootte).
  4. Bak ondertussen de paprika’s, de ui en de look aan in een grote braadpan met 2 eetlepels olijfolie. Dek af en laat 15 min. stoven. Doe er 2 gehakte sneetjes ham en de peterselie bij, breng op smaak met peper en zout en laat nog 2 min. bakken.
  5. Schep de groenten in een serveerschaal, leg er de forellen bovenop en serveer meteen met een aardappelpuree met olijfolie.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 526; energie (kCal): 126; vetten (g): 7,3; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 2,9; suikers (g): 1,8; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 11,8; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 402,19
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • Forellen gevuld met BayonnehamA