Forel met bruine boter, amandelen en kappertjes
door Jeroen Meus


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 schoongemaakte hele forellen
- 1 kg vastkokende aardappelen
- 1 bussel waterkers
- 12 takjes verse tijm
- 1/2 citroen
- 1/3 bussel kervel (voor de saus)
- 8 takjes rozemarijn
- 2 el boter
- 1 e.l. olijfolie
- 100 g verse boter (voor de saus)
- 1/3 bosje bladpeterselie
- 2 el kappertjes
- peper
- 4 el amandelschilfers
- grof zeezout
- 4 schoongemaakte hele forellen
- 1 kg vastkokende aardappelen
- 1 bussel waterkers
- 12 takjes verse tijm
- 1/2 citroen
- 1/3 bussel kervel (voor de saus)
- 8 takjes rozemarijn
- 2 el boter
- 1 e.l. olijfolie
- 100 g verse boter (voor de saus)
- 1/3 bosje bladpeterselie
- 2 el kappertjes
- peper
- 4 el amandelschilfers
- grof zeezout