Fishsticks, puree en homemade tartaarsaus


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g pladijsfilet
- 2 eieren
- 1 grote citroen
- 100 g panko
- 100 g bloem
- druivenpittenolie
- peper en zout
- 1 kg grote aardappelen (voor de puree)
- 100 g boter (voor de puree)
- geraspte nootmuskaat (voor de puree)
- peper en zout (voor de puree)
- 1 eidooier (voor de tartaarsaus)
- 1/2 citroen (voor de tartaarsaus)
- 1 el mosterd (voor de tartaarsaus)
- 2 el kappertjes (voor de tartaarsaus)
- 8 augurkjes op azijn (voor de tartaarsaus)
- 2 dl druivenpitolie (voor de tartaarsaus)
- 4 el verse kruiden naar keuze: peterselie, dragon, dille, bieslook, kervel ... (voor de tartaarsaus)
- peper en zout (voor de tartaarsaus)
- 700 g pladijsfilet
- 2 eieren
- 1 grote citroen
- 100 g panko
- 100 g bloem
- druivenpittenolie
- peper en zout
- 1 kg grote aardappelen (voor de puree)
- 100 g boter (voor de puree)
- geraspte nootmuskaat (voor de puree)
- peper en zout (voor de puree)
- 1 eidooier (voor de tartaarsaus)
- 1/2 citroen (voor de tartaarsaus)
- 1 el mosterd (voor de tartaarsaus)
- 2 el kappertjes (voor de tartaarsaus)