Delhaize logo
  • Fishbolo

Fishbolo

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Lactose vrij
Overig
Pasta
Fishbolo

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • peper en zout
  • 15 g bladpeterselie
  • 2 dl olijfolie
  • 500 g tagliatelle
  • 50 g halfgedroogde en gemarineerde tomaatjes
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 50 g groene olijven met citroen
  • 1 teentje look
  • 1 sjalot
  • 700 g passata van tomaat
  • 400 g tonijn in olijfolie
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 koffielepel spaghettikruiden

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Krulpeterselie | Bussel | Cat1
    1 st
    1,29 €/st
    €1,29
  • Kappertjes | Surfines
    60 gr
    17,50 €/kg
    €1,05
  • Olijven | Citroen | Ontpit
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 25 min.

    1. Maak de saus. Hak de sjalot fijn en stoof aan in de olijfolie. Giet de tonijn af, verbrokkel hem en voeg toe aan de sjalot. Verhit even en blus met de passata. Voeg de spaghettikruiden toe. Kruid bij met peper en zout.
    2. Hak de bladpeterselie en de olijven fijn en meng ze samen met de kappertjes, de halfgedroogde tomaatjes en de geperste knoflook door de olijfolie.
    3. Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.
    4. Meng de tonijnsaus, het mengsel met de bladpeterselie, olijven, kappertjes en halfgedroogde tomaatjes onder de pasta en dien op.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Lactose vrij
    Overig
    Diner
    Andere
    Pasta
    • Fishbolo

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Krulpeterselie | Bussel | Cat1
    1 st
    1,29 €/st
    €1,29
  • Kappertjes | Surfines
    60 gr
    17,50 €/kg
    €1,05
  • Olijven | Citroen | Ontpit
    Dit product is niet meer beschikbaar