Fish sticks, zoete aardappelfrietjes en Coleslaw


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g schelvisfilets (voor de fish sticks)
- 2 eieren (voor de fish sticks)
- 120 g paneermeel (voor de fish sticks)
- 50 g bloem (voor de fish sticks)
- 50 g verse peterselie (voor de fish sticks)
- 1 kl verse peterselie (voor de fish sticks)
- peper en zout
- 800 g zoete aardappel (voor de zoete aardappelfrietjes)
- 3 el olijfolie (voor de zoete aardappelfrietjes)
- 1 el komijnpoeder (voor de zoete aardappelfrietjes)
- 1 kl lookpoeder (voor de zoete aardappelfrietjes)
- 200 g geraspte wortelen
- 200 g geraspte witte kool (voor de coleslaw)
- 100 g Griekse yoghurt (voor de coleslaw)
- 20 g mayonaise (voor de coleslaw)
- 1 kl mosterd (voor de coleslaw)
- 1 el honing (voor de coleslaw)
- 3 el appelazijn (voor de coleslaw)
- 1 sjalotje (voor de tartaarsaus)
- 150 g griekse yoghurt (voor de tartaarsaus)
- 30 g mayonaise (voor de tartaarsaus)
- 1 kl mosterd (voor de tartaarsaus)
- 1 kl kappertje (voor de tartaarsaus)
- 6 augurkjes (voor de tartaarsaus)
- 1 handvol verse peterselie (voor de tartaarsaus)
- 600 g schelvisfilets (voor de fish sticks)
- 2 eieren (voor de fish sticks)
- 120 g paneermeel (voor de fish sticks)
- 50 g bloem (voor de fish sticks)
- 50 g verse peterselie (voor de fish sticks)
- 1 kl verse peterselie (voor de fish sticks)
- peper en zout
- 800 g zoete aardappel (voor de zoete aardappelfrietjes)
- 3 el olijfolie (voor de zoete aardappelfrietjes)
- 1 el komijnpoeder (voor de zoete aardappelfrietjes)
- 1 kl lookpoeder (voor de zoete aardappelfrietjes)
- 200 g geraspte wortelen
- 200 g geraspte witte kool (voor de coleslaw)
- 100 g Griekse yoghurt (voor de coleslaw)
- 20 g mayonaise (voor de coleslaw)