Recept zoekresultatenFish sticks, zoete aardappelfrietjes en Coleslaw
Recept zoekresultatenFish sticks, zoete aardappelfrietjes en Coleslaw
Delhaize logo
  • Fish sticks, zoete aardappelfrietjes en Coleslaw
    Nutri-Score A
  • Fish sticks, zoete aardappelfrietjes en Coleslaw

Fish sticks, zoete aardappelfrietjes en Coleslaw

Fish sticks, zoete aardappelfrietjes en ColeslawA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 600 g schelvisfilets (voor de fish sticks)
  • 2 eieren (voor de fish sticks)
  • 120 g paneermeel (voor de fish sticks)
  • 50 g bloem (voor de fish sticks)
  • 50 g verse peterselie (voor de fish sticks)
  • 1 kl verse peterselie (voor de fish sticks)
  • peper en zout
  • 800 g zoete aardappel (voor de zoete aardappelfrietjes)
  • 3 el olijfolie (voor de zoete aardappelfrietjes)
  • 1 el komijnpoeder (voor de zoete aardappelfrietjes)
  • 1 kl lookpoeder (voor de zoete aardappelfrietjes)
  • 200 g geraspte wortelen
  • 200 g geraspte witte kool (voor de coleslaw)
  • 100 g Griekse yoghurt (voor de coleslaw)
  • 20 g mayonaise (voor de coleslaw)
  • 1 kl mosterd (voor de coleslaw)
  • 1 el honing (voor de coleslaw)
  • 3 el appelazijn (voor de coleslaw)
  • 1 sjalotje (voor de tartaarsaus)
  • 150 g griekse yoghurt (voor de tartaarsaus)
  • 30 g mayonaise (voor de tartaarsaus)
  • 1 kl mosterd (voor de tartaarsaus)
  • 1 kl kappertje (voor de tartaarsaus)
  • 6 augurkjes (voor de tartaarsaus)
  • 1 handvol verse peterselie (voor de tartaarsaus)
  • 600 g schelvisfilets (voor de fish sticks)
  • 2 eieren (voor de fish sticks)
  • 120 g paneermeel (voor de fish sticks)
  • 50 g bloem (voor de fish sticks)
  • 50 g verse peterselie (voor de fish sticks)
  • 1 kl verse peterselie (voor de fish sticks)
  • peper en zout
  • 800 g zoete aardappel (voor de zoete aardappelfrietjes)
  • 3 el olijfolie (voor de zoete aardappelfrietjes)
  • 1 el komijnpoeder (voor de zoete aardappelfrietjes)
  • 1 kl lookpoeder (voor de zoete aardappelfrietjes)
  • 200 g geraspte wortelen
  • 200 g geraspte witte kool (voor de coleslaw)
  • 100 g Griekse yoghurt (voor de coleslaw)
  • 20 g mayonaise (voor de coleslaw)