Recept zoekresultatenFilobeursjes met hervekaas en peer
Delhaize logo
  • Filobeursjes met hervekaas en peerD

Filobeursjes met hervekaas en peer

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Vegetarisch
Overig
Lunch
Filobeursjes met hervekaas en peerD

Ingrediënten voor 6 Porties

6 Porties
  • 2 Hervekaasje
  • 12 vellen filodeeg
  • 2 peren
  • 4 el honing
  • peper
  • enkele takjes rozemarijn
  • zout

Begin met koken

Bereidingstijd: 20

  1. Was en schil de peren. Snij ze in blokjes.
  2. Plooi de vellen filodeeg open. Leg in het midden van elk vel een nootje boter en een stuk Hervekaas. Kruid met peper en zout.
  3. Verdeel de in blokjes gesneden peer over de vellen, voeg nog wat blaadjes rozemarijn en een vleugje honing toe.
  4. Plooi de beursjes toe en bak ze aan beide kanten goudgeel in de pan, in wat boter.
  5. Serveer warm met een gemengde salade.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 864; energie (kCal): 207; vetten (g): 12,4; verzadigde vetten (g): 8,1; koolhydraten (g): 14; suikers (g): 9,6; vezels (g): 1,8; eiwitten (g): 9,3; zout (g): 1,4. Energie (kcal/portie): 230,6
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Vegetarisch
Overig
Diner
Alle seizoenen
Lunch
  • Filobeursjes met hervekaas en peerD