Kiprollade met tapenadevulling en geroosterde wintergroenten
Gemiddeld, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
4 op 5Toon:
Céréal
Confituur | Bosbes-Rode bes | Maltilol
270 gr
€3,89
France - Sud Ouest
Bergerac Sec Wit
75 cl
€3,99
Delhaize
Bout | Eend
2 × +/- 350 gr
+/-€11,20
Delhaize
Rode bessen
100 gr
€2,89
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Room 35%
20 cl
€0,91
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Delhaize
Olijfolie | Culinaire
50 cl
€5,15
Kooktip
Voor een sterkere smaak vervang je de witte wijn door rode.
Toon:
Céréal
Confituur | Bosbes-Rode bes | Maltilol
270 gr
€3,89
France - Sud Ouest
Bergerac Sec Wit
75 cl
€3,99
Delhaize
Bout | Eend
2 × +/- 350 gr
+/-€11,20
Delhaize
Rode bessen
100 gr
€2,89
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Room 35%
20 cl
€0,91
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Delhaize
Olijfolie | Culinaire
50 cl
€5,15