Filet pur van rund met truffelrisotto


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g filet pur van rund
- 30 g carpaccio van truffles
- 1 sjalot
- 3 dl witte wijn
- 4 dl kalfsfond
- 50 g boter
- 5 el olijfolie
- 1 pollepel warm water
- 1 takje verse tijm
- 1 takje rozemarijn
- peper
- 250 g ‘Risotto con Tartufi’ Bosco d'Oro
- 100 g geraspte parmezaan
- 30 g boter (voor de risotto)
- 300 g filet pur van rund
- 30 g carpaccio van truffles
- 1 sjalot
- 3 dl witte wijn
- 4 dl kalfsfond
- 50 g boter
- 5 el olijfolie
- 1 pollepel warm water
- 1 takje verse tijm
- 1 takje rozemarijn
- peper
- 250 g ‘Risotto con Tartufi’ Bosco d'Oro
- 100 g geraspte parmezaan
- 30 g boter (voor de risotto)