Filet pur met karnemelkpuree, jonge groentjes en truffelsnippers

Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 stukken filet pur van ong. 230 g per stuk
- 1,3 kg bloemaardappelen
- 4 jonge wortelen
- 1 kleine bloemkool
- 4 kropjes mini-witloof
- 4 groene mini-asperges
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 3 dl bruine fond
- 3 dl karnemelk
- 2 el gembersiroop
- 1 kl truffelschilfers
- 80 g boter
- peper
- 4 stukken filet pur van ong. 230 g per stuk
- 1,3 kg bloemaardappelen
- 4 jonge wortelen
- 1 kleine bloemkool
- 4 kropjes mini-witloof
- 4 groene mini-asperges
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 3 dl bruine fond
- 3 dl karnemelk
- 2 el gembersiroop
- 1 kl truffelschilfers
- 80 g boter
- peper