Recept zoekresultatenFijne taart met ui en pens
Delhaize logo
 • Fijne taart met ui en pensC

Fijne taart met ui en pens

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Lunch
Fijne taart met ui en pensC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
 • 3 eetlepels dijonmosterd
 • enkele takjes verse tijm
 • 1 maxi pizzadeeg van 385 g
 • 1 witte pens
 • 1 zwarte pens
 • 3 grote uien
 • 2 eetlepels olijfolie
 • peper

Begin met koken

Bereidingstijd: 12 min + 15 min baktijd

 1. Snipper de uien fijn. Doe de olie in een braadpan en stoof er de uien in aan. Dek af en laat 15 minuten op heel zacht vuur fruiten. Kruid lichtjes met peper en zout.
 2. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er het ovenrooster uit.
 3. Ontrol het pizzadeeg (laat het op het bakpapier van de verpakking liggen). Besmeer het deeg met mosterd, verdeel er de uien over en leg er de in plakjes gesneden pensen bovenop. Bestrooi met tijm.
 4. Schuif de taart met het bakpapier op het ovenrooster en zet ongeveer 12 minuten in de oven.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 788; energie (kCal): 188; vetten (g): 9,2; verzadigde vetten (g): 2,3; koolhydraten (g): 19,2; suikers (g): 2; vezels (g): 2; eiwitten (g): 6,9; zout (g): 1,4. Energie (kcal/portie): 430,52
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Lunch
 • Fijne taart met ui en pensC