Fazantenkoteletten met kruiden, kastanjestoemp

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 12 fazantenkoteletten
- 4 el gehakte bladpeterselie
- 4 el gehakte bieslook
- 19 cl wildfond
- 1 el balsamicoazijn
- 2 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 25 cl verse light room
- 600 g bloemende aardappelen (nettogewicht, geschild)
- olijfolie
- 200 zakjes gekookte kastanjes, vacuümverpakt (200g)
- 4 kruiden
- zout
- 12 fazantenkoteletten
- 4 el gehakte bladpeterselie
- 4 el gehakte bieslook
- 19 cl wildfond
- 1 el balsamicoazijn
- 2 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 25 cl verse light room
- 600 g bloemende aardappelen (nettogewicht, geschild)
- olijfolie
- 200 zakjes gekookte kastanjes, vacuümverpakt (200g)
- 4 kruiden
- zout