Recept zoekresultatenFarfalle met tomatensaus, basilicum en chipolata
Delhaize logo
  • Farfalle met tomatensaus, basilicum en chipolataB

Farfalle met tomatensaus, basilicum en chipolata

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Andere
Terug naar school
Pasta
Farfalle met tomatensaus, basilicum en chipolataB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 250 g farfalle
  • 340 g Kids tomatensaus
  • 8 chipolata's
  • 1 handvol basilicum
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Parmezaanse kaas
  • peper
  • zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Pasta | Farfalle n 93
    500 gr
    5,70 €/kg
    €2,85
  • Saus | Napolitaans
    400 gr
    6,38 €/kg
    €2,55
  • Chipolata | 5 stuks
    300 gr
    10,00 €/kg
    €3,00
  • Parmigiano reggiano | BOB
    100 gr
    19,50 €/kg
    €1,95
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 15 min.

    1. Kook de pasta al dente in gezouten water (± 7 minuten). Zet hem opzij, maar hou warm.
    2. Snijd de chipolata’s in stukjes en bak die in de pan. Voeg peper en zout toe.
    3. Maak de tomatensaus warm en voeg er de pasta en de stukjes chipolata aan toe.
    4. Werk af met basilicum en geraspte Parmezaanse kaas.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 806; energie (kCal): 193; vetten (g): 10,8; verzadigde vetten (g): 4,2; koolhydraten (g): 13,2; suikers (g): 1,6; vezels (g): 1; eiwitten (g): 11,1; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 756,56
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Terug naar school
    Diner
    Alle seizoenen
    Pasta
    • Farfalle met tomatensaus, basilicum en chipolataB

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Pasta | Farfalle n 93
    500 gr
    5,70 €/kg
    €2,85
  • Saus | Napolitaans
    400 gr
    6,38 €/kg
    €2,55
  • Chipolata | 5 stuks
    300 gr
    10,00 €/kg
    €3,00
  • Parmigiano reggiano | BOB
    100 gr
    19,50 €/kg
    €1,95