Recept zoekresultatenFajita’s (met rundvlees)
Delhaize logo
  • Fajita’s (met rundvlees)

Fajita’s (met rundvlees)

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Score

Nog niet beoordeeld
Hoofdgerecht
Fajita’s (met rundvlees)

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 400 g runderbiefstuk
  • 2 little gems
  • 1 rode ui
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 2 tomaten
  • 1 limoen
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 zakje Santa Maria fajita kruiden
  • 1 pak tortilla’s Santa Maria
  • 1 potje guacamole
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Steak maître d'hotel | Rund Belgisch
    +/- 220 gr
    +/-17,75€/kg
    +/-€3,91
  • Rode uien | Netje
    400 gr
    3,38 €/kg
    €1,35
  • Paprika | Rood | 1Stuk
    1 st
    0,49 €/st
    €0,49
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min.

    1. Snijd de biefstuk in reepjes en houd het vlees apart. Spoel en maak de paprika’s schoon, snijd ze in reepjes. Spoel de tomaten en snijd ze in blokjes. Pel en hak het teentje look fijn. Pel en snijd de rode ui in halve ringen.
    2. Verwarm de olijfolie in een pan en schroei de reepjes vlees aan. Roerbak gedurende 5 minuten en kruid met de fajita kruidenmengeling. Voeg de paprikareepjes, de ui, de look en de tomatenblokjes toe en laat alles op een zacht vuurtje ongeveer 5 minuten verder garen. Pers er een halve limoen over.
    3. Verwarm de tortilla’s in een pan. Beleg ze met enkele blaadjes van de little gems, schik hierop de mengeling. Rol ze op en serveer ze met een beetje guacamole.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Mexicaans
    Hoofdgerecht
    • Fajita’s (met rundvlees)

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Steak maître d'hotel | Rund Belgisch
    +/- 220 gr
    +/-17,75€/kg
    +/-€3,91
  • Rode uien | Netje
    400 gr
    3,38 €/kg
    €1,35
  • Paprika | Rood | 1Stuk
    1 st
    0,49 €/st
    €0,49