Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenExotische pannenkoekjes
Delhaize logo
  • Exotische pannenkoekjes

Exotische pannenkoekjes

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Ontbijt
Exotische pannenkoekjes

Ingrediënten voor 6 Porties

6 Porties
  • 6 eieren (voor de pannenkoeken)
  • 3 rijpe bananen (voor de pannenkoeken)
  • 1 limoen (zeste) (voor de pannenkoeken)
  • 100 g kokospoeder (voor de pannenkoeken)
  • 3 el kokosolie (voor de pannenkoeken)
  • 2 passievruchten (voor de topping)
  • 2 kiwi’s (voor de topping)
  • 1 potje Delhaize Coco Original (voor de topping)
  • 50 g kokosschilfers, kort geroosterd in een droge pan (voor de topping)
  • ahornsiroop (optioneel) (voor de topping)
  • enkele pistachenoten (voor de topping)

Begin met koken

Bereidingstijd: 50 min. + 1 uur koken

  1. Prak de bananen tot een gladde puree en klop de eieren los. Meng het kokospoeder, de bananen en de eieren tot een homogeen mengsel.
  2. Verhit 1 el kokosolie in een pan en schep voor elke pannenkoek 2 el deeg op een hoopje.
  3. Draai elk pannenkoekje na enkele minuten om, wanneer de onderzijde goudbruin kleurt. Doe dit traag en voorzichtig, want de bovenkant zal nog wat vloeibaar zijn. Herhaal dit tot het deeg op is.
  4. Schep enkele pannenkoekjes op een bord of een grote schaal en werk af met de toppings.

Kooktip

Pistachenootjes zorgen voor een toffe crunch, maar je kan in principe elk nootje gebruiken: cashew, pinda, ...


Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Amerikaans
Gluten vrij
Ontbijt
Ontbijt
  • Exotische pannenkoekjes