Everzwijnragout met Rodenbach Grand Cru


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kg everzwijnragout
- 120 g pancetta per carbonara
- 4 takjes peterselie
- 3,3 dl Rodenbach Grand Cru
- 4 dl wildfond
- 2 el bloem
- 50 g boter
- 1 kg bloemige aardappelen (voor de aardappelpuree)
- 100 g boter (voor de aardappelpuree)
- 2 wortelen
- 1 ui
- 2 dikke appels
- 1 kruidentuiltje
- peper
- peper en zout (voor de aardappelpuree)
- 1 kg everzwijnragout
- 120 g pancetta per carbonara
- 4 takjes peterselie
- 3,3 dl Rodenbach Grand Cru
- 4 dl wildfond
- 2 el bloem
- 50 g boter
- 1 kg bloemige aardappelen (voor de aardappelpuree)
- 100 g boter (voor de aardappelpuree)
- 2 wortelen
- 1 ui
- 2 dikke appels
- 1 kruidentuiltje
- peper
- peper en zout (voor de aardappelpuree)