Entrecôte met tomatenboter
door Wout Bru

Moeilijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 takjes rozemarijn
- kervel
- 2 plakjes rundvlees
- olijfolie
- 1 kl sjalotjes, fijngesnipperd
- 1 kl bieslook, fijngesnipperd
- 1 kl kappertjes
- 1 kl parmezaan
- 75 g rundsfilet
- 40 g mosterd
- 60 g mayonaise
- 250 g boter
- 1 el Worcestershiresaus
- 1 theelepel tabasco
- 4 el ketchup
- 1 el gedroogde kruiden (voor de tomatenboter)
- 1 el gedroogde kruiden (oregano, tijm en voornamelijk dragon, bieslook, dille, provencaalse kruiden)
- 250 g ganzenvet
- 6 teentjes knoflook
- 1/2 kg entrecote
- zout
- fleur de sel
- 2 frietaardappelen
- 2 takjes rozemarijn
- kervel
- 2 plakjes rundvlees
- olijfolie
- 1 kl sjalotjes, fijngesnipperd
- 1 kl bieslook, fijngesnipperd
- 1 kl kappertjes
- 1 kl parmezaan
- 75 g rundsfilet
- 40 g mosterd
- 60 g mayonaise
- 250 g boter
- 1 el Worcestershiresaus
- 1 theelepel tabasco
- 4 el ketchup