Recept zoekresultatenEnergy balls met perzik
Delhaize logo
  • Energy balls met perzikB

Energy balls met perzik

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Recepten voor elke dag
Snack
Energy balls met perzikB

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 100 g gedopte pistachenoten
  • 20 g kokosschilfers
  • 100 g gedroogde zachte perziken

Begin met koken

Hak de gepelde pistachenoten, de kokosschilfers en de gedroogde zachte perziken. Vorm 8 balletjes en laat ze ± 30 min. drogen voor je ze inpakt.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1748; energie (kCal): 420; vetten (g): 24,8; verzadigde vetten (g): 5,3; koolhydraten (g): 36,3; suikers (g): 28,2; vezels (g): 6,9; eiwitten (g): 9,4; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 924
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Recepten voor elke dag
Lunch
Snack
  • Energy balls met perzikB