Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten bepaalde producten van het merk Delhaize niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Delhaize logo
  • El Diablo

El Diablo

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Barbecue,Buiten eten,Kerst
Dranken en cocktails
El Diablo

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 1,5 cl crème de cassis
  • 4 cl Reposado Tequila
  • 1 fles Ginger Beer
  • 2 cl limoensap
  • 1 limoen

Begin met koken

  1. Vul het glas met ijsblokjes en voeg de tequila en vervolgens de crème de cassis en het geperste limoensap toe.
  2. Voeg als laatste de "Ginger Beer" limonade.
  3. Een mooi schijfje limoen om te garneren, of 2 halve schijfjes die je als duivelsoortjes bovenop deze El Diablo zet.

Kooktip

  • Achter de El Diablo schuilt een heel eenvoudig verhaal. 1946, California. Een lokale restauranthouder vond deze cocktail uit na het succes van de 'Mai Tai', die hij eveneens bedacht.
  • Goed om te weten: voor een cocktail met een minder uitgesproken gembersmaak vervang je het Fentimans Ginger Beer door Fever-Tree Ginger Ale.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Barbecue,Buiten eten,Kerst
Overig
Zomer
Dranken en cocktails
  • El Diablo