Delhaize logo
  • EierpannetjeA

Eierpannetje

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
EierpannetjeA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 6 eieren
  • 100 g parmigiano
  • 20 g basilicum of andere verse kruiden
  • 8 radijsjes (in 2 gesneden)
  • 4 lente-uitjes
  • 150 g broccoli
  • 8 asperges (overlangs in 2 gesneden)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 jonge wortelen (overlangs in 2 gesneden)
  • 3 braadworsten
  • 150 g gekookte aardappelen
  • peper en zout

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min + 15 min baktijd

  1. Maak de groenten schoon en kook ze in gezouten kokend water al dente. Giet ze af en laat ze schrikken in ijswater, zodat ze hun kleur mooi behouden. Hak de kruiden grof.
  2. Trek het vel van de worsten, snijd het vlees in stukken die je in een pan met olijfolie bakt, samen met de lente-ui. Voeg de eieren, de groenten, de aardappelen, de kruiden en de parmigiano toe en laat enkele minuten bakken.
  3. Kruid bij indien nodig en dien op in de pan met biozuurdesembrood.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 562; energie (kCal): 135; vetten (g): 9,1; verzadigde vetten (g): 3,4; koolhydraten (g): 4,3; suikers (g): 1,7; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 8,8; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 594,27
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Lente
Hoofdgerecht
  • EierpannetjeA