Recept zoekresultatenEendenfilets met geroosterde wortelen, physalissen, gemberjus en notencrumble
Recept zoekresultatenEendenfilets met geroosterde wortelen, physalissen, gemberjus en notencrumble
Delhaize logo
  • Eendenfilets met geroosterde wortelen, physalissen, gemberjus en notencrumble

Eendenfilets met geroosterde wortelen, physalissen, gemberjus en notencrumble

Eendenfilets met geroosterde wortelen, physalissen, gemberjus en notencrumble
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 eendenborstfilets
  • 6 zoete aardappelen
  • 200 g physalis bio
  • 1/2 rode ui
  • 1/2 sinaasappel (het sap)
  • 45 ml gembersiroop
  • 30 ml sojasaus
  • 2 takjes tijm
  • 2 dl wildfond
  • 1 rode peper
  • 10 g ras el hanout
  • 6 el olijfolie extra vierge
  • 20 jonge wortelen in verschillende kleuren (mix van jonge wortelsoorten)
  • peper
  • zout
  • 4 eendenborstfilets
  • 6 zoete aardappelen
  • 200 g physalis bio
  • 1/2 rode ui
  • 1/2 sinaasappel (het sap)
  • 45 ml gembersiroop
  • 30 ml sojasaus
  • 2 takjes tijm
  • 2 dl wildfond
  • 1 rode peper
  • 10 g ras el hanout
  • 6 el olijfolie extra vierge
  • 20 jonge wortelen in verschillende kleuren (mix van jonge wortelsoorten)
  • peper
  • zout