Recept zoekresultatenEasy zeewolf met spinaziepuree in 20 minuten
Delhaize logo
  • Easy zeewolf met spinaziepuree in 20 minutenC

Easy zeewolf met spinaziepuree in 20 minuten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Score

5 op 5
Hoofdgerecht
Easy zeewolf met spinaziepuree in 20 minutenC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 800 g zeewolffilets
  • 2 Delhaize puree met spinazie Lionel Rigolet
  • 1 pakje Delhaize Culinary mousselinesaus
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Zeewolffilet
    +/- 265 gr
    +/-31,49€/kg
    +/-€8,34
  • Puree | Spinazie
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Mousselinesaus
    22 cl
    9,95 €/l
    €2,19
  • Reeds in je keuken
  • Olijfolie | Extra vierge
    75 cl
    11,59 €/l
    €8,69
  • Begin met koken

    Supergemakkelijk

    Als je vandaag niet wil koken, alleen dingen in de pan gooien en duimen.

    1. Verwarm de puree zoals vermeld op de verpakking (5 minuten in de microgolf op 750 W)
    2. Warm in een antikleefpan de olijfolie en bak de vis aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
    3. Tijd om de mousselinesaus te warmen. Dat kan op twee manieren. Ofwel verwarm je ze 2 minuten op 750 W in de microgolfoven (met een open verpakking) ofwel 12 minuten au bain-marie (met een gesloten verpakking).
    4. Maak een mooi bordje met vis, puree, wat saus en een extra takje tijm als finishing touch.

    Waarom zeewolf bij Delhaize zo lekker is?
    Delhaize kiest voor een duurzamere visserij met meer respect voor het milieu. Zoals deze zeebaars die met de lijn wordt gevangen. Resultaat: de lijnen beschadigen de zeebodem niet en de vissen worden 1 voor 1 gevangen!

    Nutritionele informatie

    Voor 100g van het bereide recept: 148 kCal • Energie: 617 kJ • Vetten: 10 g • Verzadigde vetzuren: 5 g • Koolhydraten: 6 g • Suikers: 1 g • Vezels: 1 g • Eiwitten: 8 g • Zout: 1 g
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Hoofdgerecht
    • Easy zeewolf met spinaziepuree in 20 minutenC

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Zeewolffilet
    +/- 265 gr
    +/-31,49€/kg
    +/-€8,34
  • Puree | Spinazie
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Mousselinesaus
    22 cl
    9,95 €/l
    €2,19
  • Reeds in je keuken
  • Olijfolie | Extra vierge
    75 cl
    11,59 €/l
    €8,69