Recept zoekresultatenEasy chili sin carne in 20 minuten
Delhaize logo
  • Easy chili sin carne in 20 minutenA

Easy chili sin carne in 20 minuten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Hoofdgerecht
Easy chili sin carne in 20 minutenA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 uien
  • 1 teentje knoflook 
  • 300 g voorgesneden paprikamengeling Delhaize (diepvries)
  • 400 g chili beans Santa Maria Mexican style
  • 400 g tomatenvlees Delhaize Bio
  • 1 zakje tortillachips natuur Delhaize Bio
  • 1/2 zakje chilikruiden Santa Maria
  • 6 takjes koriander
  • 2 el olijfolie

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Gele uien | Netje
    500 gr
    1,62 €/kg
    €0,81
  • Lookbol | Netje
    75 gr
    16,67 €/kg
    €1,25
  • Paprikablokjes
    300 gr
    3,17 €/kg
    €0,95
  • Bonen | Chili
    410 gr
    5,10 €/kg
    €2,09
  • Begin met koken

    Supergemakkelijk

    Als je vandaag het leven met een korreltje zout neemt. En wat peper om het af te werken.

    1. Snijd de ui en hak het lookteentje fijn. Stoof aan in 2 el olijfolie.
    2. Voeg de paprikablokjes toe en laat 2 minuten garen. Voeg dan de tomatenblokjes en de chilikruiden toe. Laat verder sudderen en voeg tot slot de chili beans toe.
    3. Werk af met koriander en eventueel een beetje zure room. Serveer met tortillachips.

    What the hack!
    Bye bye, stinky handen.

    Ook zo’n hekel aan handen die blijven ruiken naar ui en look? Wrijf ze in met een schijfje citroen en wat zout, en haal opgelucht adem.

    Onze verse koriander, nu in een 100% recycleerbare verpakking.

    Nutritionele informatie

    Voor 100g van het bereide recept: 89 kCal • Energie: 373 kJ • Vetten: 4 g • Verzadigde vetzuren: 0 g • Koolhydraten: 11 g • Suikers: 3 g • Vezels: 3 g • Eiwitten: 3 g • Zout: 1 g
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Hoofdgerecht
    • Easy chili sin carne in 20 minutenA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Gele uien | Netje
    500 gr
    1,62 €/kg
    €0,81
  • Lookbol | Netje
    75 gr
    16,67 €/kg
    €1,25
  • Paprikablokjes
    300 gr
    3,17 €/kg
    €0,95
  • Bonen | Chili
    410 gr
    5,10 €/kg
    €2,09