Dunne kalfslapjes in mosterdkorstje


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 5 cl balsamico azijn
- 500 g champignons
- 2 el Dijon-mosterd
- 2 teentjes knoflook
- 2 el gehakte bieslook
- 600 g kalfslapjes om te bruinen
- 1 kl mignonnettepeper
- 2 el olijfolie
- 20 cl verse room
- zout
- 5 cl balsamico azijn
- 500 g champignons
- 2 el Dijon-mosterd
- 2 teentjes knoflook
- 2 el gehakte bieslook
- 600 g kalfslapjes om te bruinen
- 1 kl mignonnettepeper
- 2 el olijfolie
- 20 cl verse room
- zout