Recept zoekresultatenDriekleurige hapjes met kaviaar
Delhaize logo
  • Driekleurige hapjes met kaviaar
    C

Driekleurige hapjes met kaviaar

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

< 30 min.

Budget

€€€

Score

Nog niet beoordeeld
Hapjes
Driekleurige hapjes met kaviaarC

Ingrediënten voor 10 Porties

10 Porties
  • 20 g kaviaar
  • 10 miniblini's
  • 4 ei «M»
  • 4 el verse room
  • 1 el gehakte bieslook + enkele sprieten voor de afwerking
  • peper

Ingrediënten voor 10 personen

Toon:

Kaviaar | Klassiek

Royal Belgian Caviar

Kaviaar | Klassiek

30 gr

€49,99

4 Blinis

L'atelier Blini

4 Blinis

200 gr

€2,99

Eieren | Mix kaliber | Bio

Delhaize

Eieren | Mix kaliber | Bio

6 st

Kleine Leeuw, kleine prijsBio

€2,95

Room 20%

Delhaize

Room 20%

20 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,75

Kruiden | Bieslook

Santa Maria

Kruiden | Bieslook

2 gr

€2,95

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€59,63

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min + 9 min kooktijd

  1. Leg de eieren in een steelpan gevuld met koud water. Verwarm en reken 9 min kooktijd vanaf het kookpunt. Giet het water af en laat de eieren in koud water afkoelen.
  2. Pel de hardgekookte eieren. Doe het eigeel in een diep bord, voeg de helft van de room toe en plet het fijn met een vork. Doe er de bieslook bij en zet opzij.
  3. Doe het eiwit in de beker van de mixer en voeg de rest van de room toe. Mix tot een homogene room en kruid met peper.
  4. Verwarm de blini's lichtjes. Gebruik een kleine uitsteekring om een rondje uit een blini te snijden, laat er de ring op staan en vul aan met een laagje eigeel en dan een laagje eiwit. Maak zo een tiental hapjes.
  5. Werk af net voor het serveren: verdeel de kaviaar over de hapjes en versier ze met een stukje bieslook.

Kooktip

Hou de kooktijd van de eieren nauwgezet in de gaten: als een ei te lang kookt, dan wordt het eiwit rubberachtig terwijl het eigeel een groen randje krijgt en droog wordt.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 795; energie (kCal): 191; vetten (g): 14,1; verzadigde vetten (g): 5,9; koolhydraten (g): 7; suikers (g): 2; vezels (g): ; eiwitten (g): 9,2; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 63,6
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieC
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 795; energie (kCal): 191; vetten (g): 14,1; verzadigde vetten (g): 5,9; koolhydraten (g): 7; suikers (g): 2; vezels (g): ; eiwitten (g): 9,2; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 63,6
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Hapjes
  • Driekleurige hapjes met kaviaar
    C

Ingrediënten voor 10 personen

Toon:

Kaviaar | Klassiek

Royal Belgian Caviar

Kaviaar | Klassiek

30 gr

€49,99

4 Blinis

L'atelier Blini

4 Blinis

200 gr

€2,99

Eieren | Mix kaliber | Bio

Delhaize

Eieren | Mix kaliber | Bio

6 st

Kleine Leeuw, kleine prijsBio

€2,95

Room 20%

Delhaize

Room 20%

20 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,75

Kruiden | Bieslook

Santa Maria

Kruiden | Bieslook

2 gr

€2,95

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€59,63