Recept zoekresultatenDriehoekjes met geitenkaas, vijgen en Bayonneham
Delhaize logo
  • Driehoekjes met geitenkaas, vijgen en BayonnehamE

Driehoekjes met geitenkaas, vijgen en Bayonneham

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

Score

5 op 5
Andere
Overig
Lunch
Driehoekjes met geitenkaas, vijgen en BayonnehamE

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 6 sneetjes Bayonneham
  • 1 kruimeldeeg
  • 3 crottins de Chavignol
  • 3 mooie gedroogde vijgen
  • 1 ei
  • 3 takjes verse rozemarijn

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Bayonneham | Sneden
    nutri-score-bordered-e.external.cd2af645.svg
    120 gr
    29,08 €/kg
    €3,49
    F2016030100528800000
  • Kruimeldeeg | Vers
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    230 gr
    3,48 €/kg
    €0,80
    F2012031300134000000
  • Vijgen
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2015032000321920000
  • Eieren | Medium | Vrije uitloop
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    6 st
    0,28 €/st
    €1,69
    F2010083100116000000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 30

    1. Verwarm de oven voor op stand 6 (180°C).
    2. Snij de Crottins horizontaal doormidden en leg op elk sneetje ham een stukje. Leg 1/2 in stukjes gesneden vijg op elk half geitenkaasje en rol op.
    3. Rol het deeg uit en laat het rusten op het bijgevoegde vel bakpapier liggen. Snijd het in 6, net als een taart. Leg een sneetje ham in het midden van elke driehoek. Voeg 1/2 takje rozemarijn toe en vouw de 3 punten naar binnen. Draai een beetje op, zodat de driehoekjes gesloten blijven. Smeer ze in met een beetje opgeklopt ei.
    4. Zet alles (driehoekjes + papier) op het rooster en laat 15 min. goudbruin bakken in de oven. Dien warm op met een salade.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1282; energie (kCal): 307; vetten (g): 17,4; verzadigde vetten (g): 9,1; koolhydraten (g): 21,6; suikers (g): 6,1; vezels (g): ; eiwitten (g): 14,3; zout (g): 1,8. Energie (kcal/portie): 466,03
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Andere wereldkeuken
    Andere
    Overig
    Diner
    Alle seizoenen
    Lunch
    • Driehoekjes met geitenkaas, vijgen en BayonnehamE

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Bayonneham | Sneden
    nutri-score-bordered-e.external.cd2af645.svg
    120 gr
    29,08 €/kg
    €3,49
    F2016030100528800000
  • Kruimeldeeg | Vers
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    230 gr
    3,48 €/kg
    €0,80
    F2012031300134000000
  • Vijgen
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2015032000321920000
  • Eieren | Medium | Vrije uitloop
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    6 st
    0,28 €/st
    €1,69
    F2010083100116000000