Dip met groene appel en wasabi
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
4 op 5Vegetarisch
Kerst
Aperitief

Ingrediënten voor 1 Porties
- 2 takjes bladpeterselie
- 1 eetlepel citroensap
- 1 Granny Smith-appel
- 200 g Griekse yoghurt
- 2 eetlepels mascarpone
- peper
- rauwe groenten naar keuze: bloemkool, wortelen, komkommer, radijzen, enz.
- 1/2 koffielepel suiker
- 1 koffielepel wasabi
Begin met koken
- Schil en rasp de appel boven een diep bord (met de grove kant van de rasp). Doe er meteen het citroensap bij en meng goed.
- Voeg de gehakte peterselieblaadjes toe, de yoghurt, de mascarpone, de wasabi, de suiker, peper en zout. Meng zorgvuldig.
- Serveer koel met de groenten bij het aperitief.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Vegetarisch
Kerst
Overig
Alle seizoenen
Aperitief