Dikke gebakken garnalen met boter van gegrilde Thaise pepers

Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1/2 kl korianderpoeder
- 80 g wilde rijst
- 80 g quinoa
- 70 g bulgur
- 1 kl kurkuma
- 1 kl komijnpoeder
- 1 kl kruidnagelpoeder
- zout
- 2 el mengeling van 4 oliën (olijf, koolzaad, lijnzaad en tarwekiem)
- 1 kleine, lange rode peper
- 28 garnalen kaliber 16/20 met schild
- 1 kl korianderzaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 1 bosje verse koriander
- 40 g boter
- 1/2 kl korianderpoeder
- 80 g wilde rijst
- 80 g quinoa
- 70 g bulgur
- 1 kl kurkuma
- 1 kl komijnpoeder
- 1 kl kruidnagelpoeder
- zout
- 2 el mengeling van 4 oliën (olijf, koolzaad, lijnzaad en tarwekiem)
- 1 kleine, lange rode peper
- 28 garnalen kaliber 16/20 met schild
- 1 kl korianderzaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 1 bosje verse koriander
- 40 g boter