Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kruiden & Zeezout Crackers" van het merk Sigdal niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Informatie:om je gebruikerservaring op delhaize.be te verbeteren, zullen wij enkele updates uitvoeren. Hierdoor zal de website en de My Delhaize-app vanavond onbeschikbaar zijn vanaf 23u tot zondagochtend.

Recept zoekresultatenCurrysticks en knolselderstoemp met rozijnen
Delhaize logo
  • Currysticks en knolselderstoemp met rozijnen

Currysticks en knolselderstoemp met rozijnen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Overig
Hoofdgerecht
Currysticks en knolselderstoemp met rozijnen

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 bakjes Bio currysticks
  • 600 g knolselder
  • 600 g bloemige aardappelen
  • 120 g rozijnen
  • 250 g Griekse yoghurt
  • 1 limoen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • peper
  • zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Currysticks | Indian | Vegetarisch | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Aardappelen bloemig | Bio
    2 kg
    2,25 €/kg
    €4,49
  • Mix 3 rozijnen
    250 gr
    11,40 €/kg
    €2,85
  • Yoghurt | Grieks | 10% v.g.
    500 gr
    3,58 €/kg
    €1,79
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min. + 25 min. kooktijd

    1. Doe de rozijnen in een kommetje, bedek met warm water en laat weken.
    2. Snij de aardappelen in grote stukken en de knolselder in kleine blokjes. Doe ze in een kookpot, bedek met koud water en breng aan de kook. Zet een deksel op de pot en reken dan 25 min. gaartijd.
    3. Laat na ongeveer 20 min. (5 min. voor de groenten klaar zijn) de currysticks aan beide kanten in de olie goudbruin bakken in een braadpan op middelhoog vuur
    4. Giet de groenten zorgvuldig af en doe ze opnieuw in de kookpot (van het vuur). Voeg de yoghurt toe en prak met de pureestamper. Kruid met peper en zout, voeg de uitgelekte rozijnen toe en meng goed.
    5. Serveer warm met de currysticks en partjes limoen.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Vegetarisch
    Overig
    Diner
    Herfst
    Hoofdgerecht
    • Currysticks en knolselderstoemp met rozijnen

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Currysticks | Indian | Vegetarisch | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Aardappelen bloemig | Bio
    2 kg
    2,25 €/kg
    €4,49
  • Mix 3 rozijnen
    250 gr
    11,40 €/kg
    €2,85
  • Yoghurt | Grieks | 10% v.g.
    500 gr
    3,58 €/kg
    €1,79