Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 bloemkolen (de roosjes)
- 240 g gekookte kikkererwten
- suikermais
- 50 dl kokosmelk
- zwarte peper
- 1/2 bosje koriander
- 3 el amandelschilfers
- zout
- 1 kl karwijzaad
- 165 g Indische Korma currypasta
- 200 g basmatirijst
- 1 sjalot
- 2 e.l. olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 2 bloemkolen (de roosjes)
- 240 g gekookte kikkererwten
- suikermais
- 50 dl kokosmelk
- zwarte peper
- 1/2 bosje koriander
- 3 el amandelschilfers
- zout
- 1 kl karwijzaad
- 165 g Indische Korma currypasta
- 200 g basmatirijst
- 1 sjalot
- 2 e.l. olijfolie
- 1 teentje knoflook