Recept zoekresultatenCrumble van ratatouille, geitenkaas en knäckebröd
Delhaize logo
  • 00:00
    -04:14
    A
  • Crumble van ratatouille, geitenkaas en knäckebröd

Crumble van ratatouille, geitenkaas en knäckebröd

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Lunch
Crumble van ratatouille, geitenkaas en knäckebrödA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 500 g ratatouillegroenten
  • 125 g ambachtelijke geitenkaas
  • 4 krokante sneetjes Noors brood met rozemarijn en zeezout
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 kruidentuiltje
  • 200 g tomatenvlees Taste of Inspirations (uit bokaal)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • peper

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min

  1. Hak de ui en het knoflookteentje fijn. Bak ze goudbruin op een zacht vuurtje in een pan met een beetje olie.
  2. Snijd de helft van de groenten in kleine blokjes. Voeg ze beetje bij beetje toe in de pan: groene paprika, aubergine, courgette, Spaanse pepers en tomaten.
  3. Gooi het tomatenvlees erbij, het kruidentuiltje, peper en zout. Bedek de pan en laat 20 min op een heel laag vuurtje sudderen.
  4. Verwarm de oven voor op 180°C. Verkruimel de sneetjes brood.
  5. Verdeel de ratatouille in vier kommetjes of glazen potjes. Verdeel de kaas over de potjes en strooi er de broodkruimels over. Laat 15 min bakken in de oven.
  6. Warm opdienen.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 542; energie (kCal): 130; vetten (g): 8; verzadigde vetten (g): 2,7; koolhydraten (g): 7,9; suikers (g): 2,8; vezels (g): 3,4; eiwitten (g): 5,3; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 347,75
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Lunch
  • 00:00
    -04:14
    A
  • Crumble van ratatouille, geitenkaas en knäckebröd