Recept zoekresultatenCrumble van ratatouille, geitenkaas en knäckebröd
Delhaize logo
A
Crumble van ratatouille, geitenkaas en knäckebrödA

Crumble van ratatouille, geitenkaas en knäckebröd

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 500 g ratatouillegroenten
  • 125 g ambachtelijke geitenkaas
  • 4 krokante sneetjes Noors brood met rozemarijn en zeezout
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 kruidentuiltje
  • 200 g tomatenvlees Taste of Inspirations (uit bokaal)
  • 2 e.l. olijfolie
  • peper
  • 500 g ratatouillegroenten
  • 125 g ambachtelijke geitenkaas
  • 4 krokante sneetjes Noors brood met rozemarijn en zeezout
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 kruidentuiltje
  • 200 g tomatenvlees Taste of Inspirations (uit bokaal)
  • 2 e.l. olijfolie
  • peper

Begin met koken

: 20 min
1
Hak de ui en het knoflookteentje fijn. Bak ze goudbruin op een zacht vuurtje in een pan met een beetje olie.
2
Snijd de helft van de groenten in kleine blokjes. Voeg ze beetje bij beetje toe in de pan: groene paprika, aubergine, courgette, Spaanse pepers en tomaten.
3
Gooi het tomatenvlees erbij, het kruidentuiltje, peper en zout. Bedek de pan en laat 20 min op een heel laag vuurtje sudderen.
4
Verwarm de oven voor op 180°C. Verkruimel de sneetjes brood.
5
Verdeel de ratatouille in vier kommetjes of glazen potjes. Verdeel de kaas over de potjes en strooi er de broodkruimels over. Laat 15 min bakken in de oven.
6
Warm opdienen.
1
Hak de ui en het knoflookteentje fijn. Bak ze goudbruin op een zacht vuurtje in een pan met een beetje olie.
2
Snijd de helft van de groenten in kleine blokjes. Voeg ze beetje bij beetje toe in de pan: groene paprika, aubergine, courgette, Spaanse pepers en tomaten.
3
Gooi het tomatenvlees erbij, het kruidentuiltje, peper en zout. Bedek de pan en laat 20 min op een heel laag vuurtje sudderen.
4
Verwarm de oven voor op 180°C. Verkruimel de sneetjes brood.
5
Verdeel de ratatouille in vier kommetjes of glazen potjes. Verdeel de kaas over de potjes en strooi er de broodkruimels over. Laat 15 min bakken in de oven.
6
Warm opdienen.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 542; energie (kCal): 130; vetten (g): 8; verzadigde vetten (g): 2,7; koolhydraten (g): 7,9; suikers (g): 2,8; vezels (g): 3,4; eiwitten (g): 5,3; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 347,75
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 542; energie (kCal): 130; vetten (g): 8; verzadigde vetten (g): 2,7; koolhydraten (g): 7,9; suikers (g): 2,8; vezels (g): 3,4; eiwitten (g): 5,3; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 347,75
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Vegetarisch
Diner
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Ratatouille

Delhaize

Ratatouille

2 × 250 gr

€5,98

Geitenkaas | Belegen | Mini portie

Delhaize

Geitenkaas | Belegen | Mini portie

+/- 130 gr

+/-€3,00

Broodjes | Mini | Voorgebakken

Delhaize

Broodjes | Mini | Voorgebakken

2 × 12 x 50 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,38

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Kruidentuiltje | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Kruidentuiltje | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,79

Tomaten | Blokjes | Naturel

Heinz

Tomaten | Blokjes | Naturel

390 gr

€1,89

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€17,03